icon-search


pil peningkatan lelaki

        Kajian tentang meningkatkan kehebatan lelaki di ranjang telah lama dilakukan sejak beratus tahun dahulu. Walaupun ahli sejarah tidak mempunyai banyak masa untuk menyelidik asal-usul sejarah sebenar, tekaan kami ialah lelaki telah cuba meningkatkan saiz anggota kelelakian mereka selama beratus-ratus tahun atau lebih. Walau bagaimanapun, beberapa rawatan peningkatan lelaki semulajadi untuk pembesaran saiz telah terbukti berkesan secara perubatan!

      Kebanyakannya menyedari bahawa pembedahan pembesaran zakar adalah berkesan, tetapi hanya disyorkan secara perubatan dalam kes mikropenis. Ia difahami bahawa pembedahan juga datang dengan pelbagai kesan sampingan yang serius, dan mungkin hanya dalam kes yang sangat memerlukan. Setakat ini, produk kesihatan seksual yang paling biasa untuk lelaki datang dalam bentuk pil. Pil ini dipasarkan oleh syarikat yang mendakwa membantu lelaki meningkatkan aliran darah dan saiz zakar mereka.  Walau bagaimanapun, adalah penting untuk pengguna ingat bahawa tiada pil atau suplemen telah terbukti secara saintifik untuk meningkatkan saiz organ seksual lelaki.  Walau bagaimanapun, kebanyakan pil ini boleh meningkatkan saiz alat kelamin lelaki  dengan meningkatkan aliran darah ke organ lelaki.

      Ini menimbulkan sedikit kekeliruan bagi sesetengah pengguna.  Akhirnya, syarikat yang mengatakan    suplemen mereka boleh meningkatkan saiz keseluruhan zakar disalahkan.  Ini tidak bermakna sektor "ubat kuat lelaki" hanya dipenuhi dengan penipuan.  Banyak rawatan peningkatan prestasi lelaki berkesan untuk mengurangkan kesan disfungsi erektil secara am nya. Walaupun pil penambahbaikan lelaki terbaik di farmasi boleh didapati, kebanyakan lelaki memilih untuk membuat pesanan dalam talian dan perlu mengetahui apakah ubat kuat lelaki terbaik untuk dibeli.
   

pil peningkatan lelaki terbaik       Walaupun ia mungkin tidak kelihatan seperti itu pada mulanya, ubat kuat lelaki boleh menjadi matlamat yang sangat penting untuk lelaki. Malang sekali bahawa tidak ada lagi dialog terbuka mengenai subjek tentang peningkatan prestasi lelaki yang sihat dan semulajadi untuk lelaki yang semakin berusia  yang ingin mengekalkan semangat dan kecergasan muda semasa kemuncak dan kegemilangan mereka.  


        Fungsi seksual boleh membawa kepada keyakinan yang lebih baik, kehidupan yang lebih baik dan banyak lagi.  Malah, beberapa kajian telah menunjukkan bahawa peningkatan libido dan seksualiti boleh membawa kepada faedah yang boleh diukur dalam bidang kehidupan yang lain. Malah lelaki yang paling berjaya boleh mengalami masalah seksual. Dan rawatan tradisional untuk ED boleh menjadi sangat mahal dan invasif. Tidak hairanlah mengapa semakin ramai lelaki beralih ke suplemen peningkatan prestasi lelaki untuk meningkatkan saiz dan konsistensi ereksi mereka.

       Pil peningkatan prestasi lelaki bukan sahaja mengenai saiz ereksi. Testosteron yang rendah boleh memberi kesan kepada mood seorang lelaki, serta keseluruhan libido dan minat lelaki terhadap seks.  Sesetengah pil memberi tumpuan semata-mata untuk meningkatkan kekuatan ereksi, sementara yang lain lebih prihatin terhadap peningkatan tahap testosteron.

   Jelas sekali, pil untuk meningkatkan prestasi lelaki boleh menjadi rumit.  Kerja-kerja mencari suplemen peningkatan prestasi lelaki yang paling berkesan boleh menjadi tugas yang sukar.  Panduan ini adalah untuk membantu pengguna meneroka semua suplemen yang ditawarkan kepada lelaki. Terdapat tujuh pil peningkatan prestasi lelaki terbaik pada tahun 2020. Ini akan membantu pembaca mencari suplemen yang sesuai untuk mereka, manakala bahagian lain panduan ini harus memberikan titik permulaan yang sangat baik untuk penyelidikan yang kami cadangkan supaya setiap pengguna lakukan sebelum menggunakan pil peningkatan lelaki.

 Membuat senarai pil peningkatan lelaki teratas 2020 bukanlah tugas yang mudah. Seperti yang kami nyatakan di atas, industri sentiasa dipenuhi dengan penipuan, produk yang tidak berkesan dan banyak lagi. Ia tidak pernah menjadi lebih sukar bagi lelaki biasa yang bergelut dengan disfungsi erektil untuk mencari pil bukan invasif yang sesuai untuk mereka.

 Untuk mempercepatkan proses dan memastikan kami menyampaikan senarai terbaik yang mungkin untuk pengguna peningkatan pada tahun 2020, kami menggunakan set kriteria yang ditetapkan untuk menilai produk berpotensi sebelum memasukkannya dalam panduan ini. Senarai di bawah tidak menyeluruh. Beberapa pertimbangan telah dimasukkan ke dalam senarai kami. Walau bagaimanapun, pasukan kami mengambil kira faktor berikut semasa kami menghasilkan panduan kami untuk pil peningkatan prestasi lelaki teratas pada tahun 2020:

 1. Kebolehpercayaan syarikat 

 Yang ini sangat penting.  Walaupun benar bahawa sesuatu produk mestilah dinilai melalui prestasinya, syarikat di sebalik suplemen juga sangat penting. Di bahagian ini, kami mencari syarikat yang mempunyai ketelusan yang terbaik, rekod prestasi perkhidmatan pelanggan yang terbukti dan banyak lagi.

male3.jpeg

2. Ketelusan sumber bahan. 

 Ketelusan agak mudah untuk dnilai.  Pengguna harus sentiasa mengetahui dengan tepat bahan-bahan yang terkandung dalam suplemen yang mereka ambil.  Ramuan khusus adalah cara kami dapat menyelidik ujian klinikal dan keberkesanan.  Tetapi kami juga menyasarkan syarikat yang mempunyai kilang pembuatan yang berpangkalan di Amerika Syarikat, dan syarikat yang menggunakan Amalan Pengilangan Baik (GMP).3. Syarat pengembalian produk.

  Ini berkaitan dengan kebolehpercayaan syarikat.  Kami memberi perhatian yang teliti kepada polisi pemulangan yang digunakan oleh syarikat dalam senarai kami.


 4. Ujian keputusan makmal. 

 Untuk pengesahan kandungan kimia makanan tambahan, kami memberi keutamaan kepada syarikat yang menggunakan ujian makmal bebas dan boleh disahkan.

 Kami mempertimbangkan semua faktor ini dan banyak lagi apabila menyenaraikan  tujuh pil peningkatan prestasi lelaki teratas pada tahun 2020. Seperti biasa, kami mengesyorkan agar pengguna menggabungkan penyelidikan kami dengan kajian dan perbandingan mereka sendiri untuk memaksimumkan penjimatan dan keberkesanan. .

 Tanpa berlengah lagi, kami membentangkan senarai teratas 7 pil untuk meningkatkan prestasi lelaki kami di pasaran pada tahun 2020. Seperti biasa, suplemen ini disenaraikan tanpa susunan tertentu. Kami menggalakkan pembaca membuat penyelidikan sendiri untuk mencari produk yang sesuai untuk mereka. Keutamaan dan keutamaan pasukan editorial kami mungkin jauh berbeza daripada pembaca kami.  


 VigRX Plus


 VigRX Plus ialah penggalak prestasi untuk lelaki yang ingin mendapatkan pengalaman seksual yang lebih baik.  Dengan beribu-ribu pelanggan yang gembira, dua tablet sehari mungkin memberikan beberapa faedah.  Formulanya merangkumi banyak ramuan herba, termasuk ginseng merah Korea, ginkgo biloba, dan tribulus terrestris.  Kebanyakan bahan ini memenuhi pengeluaran libido dan testosteron, yang merupakan aspek penting pengalaman seksual lelaki dan libido.

Jaminan formula ini adalah mudah.  Pencipta VigRX Plus mendakwa bahawa suplemen mereka boleh memberikan ereksi yang lebih tegang, keseronokan yang lebih besar, dan tahap keinginan dan libido yang lebih tinggi.  Formula itu didakwa hasil kerja beberapa profesional perubatan.  Sesetengah pengguna mendakwa bahawa menggunakan VigRX Plus boleh meningkatkan lilitan dan panjang organ seksual lelaki dengan ketara. Bagi pengguna yang ingin mendapatkan kotak penuh 60 tablet, jumlah kos ialah USD $69.00.

ProSolution Plus


 ProSolution Plus memberi tumpuan khusus kepada kesihatan seksual.  Khususnya, suplemen menyasarkan ejakulasi pramatang, salah satu isu kesihatan seksual terbesar yang dihadapi lelaki di seluruh planet ini.  Formula ini memastikan bahawa pengguna dapat mencapai ereksi yang mantap untuk sepanjang malam keghairahan dan seks.  Formula ini didakwa terbukti secara klinikal, walaupun ia secara semula jadi tidak diluluskan (atau dinilai) oleh FDA.

male4.jpeg

 Selain daripada membantu menangani ejakulasi pramatang sambil meningkatkan saiz dan konsistensi ereksi, pencipta di sebalik ProSolution Plus menyatakan bahawa formula mereka boleh membantu lelaki mengalami orgasme yang lebih sengit dengan pasangan mereka.  Dengan pemikiran ini, ProSolution Plus dirumus untuk menyediakan penyelesaian yang agak komprehensif kepada pelbagai masalah libido dan seksualiti lelaki.

 Bahan-bahan dalam ProSolution Plus adalah minimum tetapi berkesan ;  ia hanya merangkumi sejumlah tujuh herba - yang diterangkan dengan nama saintifiknya pada label. Tribulus terrestris (kandungan bagi kebanyakan formula peningkatan lelaki) berada di bawah sekali dalam senarai, tetapi pengguna juga akan mendapat akar ashwagandha, musli hitam dan cowhage, yang tidak selalunya disertakan dalam ubat kuat lelaki.  Walaupun bahan-bahannya tidak semestinya tradisional untuk formula ini, hanya dua kapsul sehari memberikan manfaat untuk penyelesaian masalah. Extenze


 Extenze ialah salah satu ubat peningkatan prestasi lelaki yang paling popular di pasaran hari ini.  Formula ini menggunakan pelbagai ramuan herba yang terkenal dengan kesannya terhadap testosteron dan libido lelaki.  Beberapa bahan yang terkenal ini termasuk tribulus terrestris, tongkat ali, GABA, dan L-Arginine.  Suplemen ini juga menggunakan lada hitam yang mungkin meningkatkan  penyelesaian bioavailabiliti

 Dengan memberi kesan yang cepat, pengguna harus cuba mengambil produk ini dalam masa beberapa jam sebelum mereka ingin melakukan hubungan intim.  Apabila badan menyesuaikan diri dengan bahan-bahan, paras nitrik oksida meningkat, yang sememangnya meningkatkan dorongan seks dan meningkatkan kekuatan ereksi.  Seperti yang dijelaskan oleh syarikat di laman web rasmi mereka, penggunaan Extenze yang berpanjangan boleh membantu meningkatkan prestasi dan kepuasan seksual.

Kelebihan Extenze mendapat tempat di hampir mana-mana senarai suplemen pilihan lelaki utama.  Ubat ini juga boleh didapati dalam saiz sampel di kebanyakan kedai ubat atau farmasi.  
 


TestRX


TestRX meningkatkan kesihatan lelaki mereka secara keseluruhan, bukannya memberi tumpuan khusus pada disfungsi erektil atau prestasi seksual.  Ia memperbaiki masalah perubahan yang berlaku apabila badan semakin tua, seperti kesukaran tidur dan penurunan prestasi dalam bilik tidur. Pengguna juga boleh mengambil ubat ini sebagai cara untuk meningkatkan jisim otot, membantu badan meningkatkan tahap testosteron secara semula jadi.

 Kandungan atau ramuan TestRX jauh lebih mudah daripada kebanyakan produk lain dalam senarai ini. Ia menawarkan beberapa vitamin dan mineral yang diperlukan untuk meningkatkan prestasi lelaki seiring dengan peningkatan usia.  Walau bagaimanapun, bahan utama ialah D-Aspartic Acid, iaitu asid amino yang dikaitkan secara langsung dengan sintesis testosteron.  Meningkatkan sintesis testosteron boleh menggalakkan beberapa aspek penting kejantanan lelaki dan kesihatan/fungsi keseluruhan.


 Semenax


 Semenax berbeza sedikit daripada formula lain dalam senarai. Daripada memperbaiki disfungsi erektil atau membantu dengan saiz ereksi, Semenax meningkatkan jumlah air mani yang dihasilkan oleh badan.  Akibat daripada peningkatan ini, lelaki yang menggunakan ubat ini akan mengalami orgasme yang lebih lama, peningkatan keseronokan mereka, dan banyak lagi.

male5.jpeg

 Formula ini memberi tumpuan kepada tindak balas jangka panjang yang akan dialami oleh pengguna terhadap ramuannya, jadi pengguna secara amnya harus cuba terus menggunakan formula selama berbulan-bulan untuk mendapatkan hasil yang diinginkan.  Ia secara teknikal tidak dihasilkan sebagai suplemen kesuburan, walaupun pengguna mungkin menyedari bahawa peningkatan pengeluaran ini boleh meningkatkan kemungkinan mereka menyebabkan kehamilan.


 Formula untuk Semenex mempunyai senarai ramuan yang panjang, kebanyakannya agak berbeza daripada ubat peningkatan lelaki biasa iaitu debunga Sweden yang mengawal prostat, asid amino L-Lysine, dan zink oksida yang meningkatkan testosteron.


 VigRX Nitric Oxide


 VigRX muncul lebih awal dalam senarai ini, tetapi formula VigRX Nitric Oxide sedikit berbeza.  Daripada hanya menumpukan pada meningkatkan pengalaman seksual, ubat ini meningkatkan tahap oksida nitrat untuk aliran darah yang lebih baik, yang bagus untuk mengekalkan ereksi dan meningkatkan saiznya.  Nitrik oksida menyokong kesihatan kardiovaskular, kesihatan mental, kesihatan seksual dan keseluruhan sistem imun.


 GenF20 Plus


 GenF20 Plus tersenarai sebagai suplemen peningkatan prestasi lelaki teratas hari ini pada tahun 2020. Ia menawarkan untuk meningkatkan tahap testosteron secara semula jadi dengan memulihkan tahap HGH.  Terdapat dalam bentuk semburan, ia kebanyakannya diiklankan sebagai sistem anti-penuaan dengan faedah untuk lelaki.  Suplemen ini tidak dirumus secara khusus untuk meningkatkan prestasi seksual lelaki.  Pengguna yang menggunakan suplemen ini mungkin juga melihat kekurangan kedutan pada kulit mereka, fokus dan tahap kewaspadaan yang lebih baik, dan banyak lagi.
 Beberapa bahan dalam suplemen ini termasuk tribulus terrestris, astragalus, GABA, dan L-Lysine.  Semua bahan ini secara relatifnya dikaji dengan baik untuk faedah anti-penuaan lelaki mereka, termasuk peningkatan libido.
 Siapa yang Patut Menggunakan Pil ubat kuat Lelaki?
Ia merupakan satu tanggapan yang salah bahawa suplemen ini hanya boleh digunakan oleh lelaki tua yang gagal mengekalkan sebarang jenis ereksi.  Ia sebenarnya adalah lebih inklusif.  Pil peningkatan prestasi lelaki boleh digunakan oleh mana-mana lelaki yang mengalami masalah dalam kehidupan seksnya.  Masalah dalam kehidupan seks seorang lelaki adalah berbeza-beza.  Bagi sesetengah lelaki, masalahnya ialah mendapatkan dan mengekalkan ereksi.  Bagi yang lain, isu utama adalah mencari keinginan untuk melakukan hubungan seks seperti yang diinginkan oleh pasangan mereka.
 Malah lelaki muda kadang-kadang bergelut dengan masalah libido lelaki.  Lelaki pada awal dua puluhan boleh dengan mudah mengalami disfungsi erektil, dan lelaki muda juga kadang-kadang mempunyai masalah mendapatkan jenis ereksi yang mereka inginkan.  Ini bermakna lelaki muda pun boleh—dan harus—menggunakan pil peningkatan lelaki untuk memperbaiki kehidupan seksual mereka.

 Satu lagi kebanyakan orang salah faham dengan pil peningkatan prestasi lelaki adalah dengan menganggap bahawa suplemen ini hanyalah satu lagi bentuk Viagra.  Sebaliknya, banyak pil peningkatan prestasilelaki memberikan manfaat jangka pendek dan panjang.  Sesetengah pil peningkatan prestasi lelaki berfungsi dalam beberapa jam dan fungsi utamanya adalah dengan meningkatkan saiz ereksi untuk jangka masa yang singkat.

 Tetapi pil lain dalam senarai kami dibuat untuk digunakan dalam jangka masa yang panjang.  Ini adalah yang paling biasa berlaku dengan formula peningkatan testosteron.  Di samping perlu diambil selama beberapa minggu atau bulan pada satu masa, pil testosteron boleh memberi manfaat yang melangkaui seksualiti.  Sesetengah suplemen boleh membantu lelaki meningkatkan jisim otot mereka, sebagai contoh.  Orang lain boleh meningkatkan mood umum atau meningkatkan ciri personaliti lelaki seperti keyakinan.

 Dengan semua ini dalam fikiran, pembaca harus memahami bahawa mana-mana lelaki berpotensi mendapat manfaat daripada pil peningkatan prestasi lelaki.  Suplemen ini paling biasa digunakan oleh lelaki yang semakin berumuri. Lelaki yang lebih tua mungkin sukar untuk mengekalkan beberapa libido muda yang mereka miliki semasa mereka muda.  Bagi mereka, mengambil makanan tambahan boleh menjadi cara yang baik untuk meningkatkan keyakinan umum dan mengekalkan pandangan positif terhadap kehidupan mereka.

 Walau bagaimanapun, lelaki muda juga mempunyai banyak keuntungan jika menggunakan pil dalam senarai kami di atas.  Meningkatkan saiz ereksi, libido, dan tahap testosteron boleh menjadi baik untuk mana-mana lelaki, tanpa mengira usia.  Jawapan kepada lelaki mana yang patut mengambil pil pembesaran lelaki?  Mana-mana lelaki yang ingin memperbaiki kehidupan seksnya tanpa menjalani pembedahan atau rawatan perubatan yang mahal.

 Kebaikan Pil Pembesaran Lelaki
Setakat ini, pembaca harus mempunyai pemahaman baik tentang bagaimana pil peningkatan prestasi lelaki boleh memberi manfaat kepada lelaki biasa.  Peningkatan libido lelaki mempengaruhi beberapa aspek kehidupan seharian untuk lelaki.  Adalah sangat penting untuk memahami pil meningkatkan prestasi lelaki lebih daripada sekadar "pil pembesar zakar".

 Faedah pil peningkatan prestasi lelaki adalah pelbagai dan bergantung pada jenis dan jenama pil yang digunakan.  Beberapa faedah utama yang berkaitan dengan suplemen peningkatan lelaki termasuk:

 ● Meningkatkan keyakinan.

 ● Meningkatkan tahap testosteron.

 ● Ereksi lebih tebal/kuat.

 ● Libido yang lebih tinggi.

 ● Meningkatkan seksualiti/minat.

 ● Pandangan hidup yang lebih baik.

 Manfaat terakhir itu mungkin kelihatan agak samar-samar.  Tetapi kami telah memutuskan untuk memasukkannya untuk menggambarkan sejauh mana libido dan fungsi seksual yang dipertingkatkan boleh meningkatkan kehidupan umum seorang lelaki.  Dalam masyarakat yang sangat berseksual di mana kita hidup, lelaki yang gagal melakukan seksualiti kadangkala boleh merasa cacat, gagal, atau seperti orang buangan.

 Apabila suplemen peningkatan lelaki membantu lelaki mencapai libido yang lebih baik, ereksi yang lebih kuat, atau kehidupan seks yang lebih sihat, manfaat ini boleh meluas ke banyak aspek kehidupan harian untuk lelaki ini.  Perasaan seperti pemenang di dalam bilik tidur boleh membantu lelaki berasa seperti pemenang dalam bahagian lain dalam hidup mereka.

 Sains Di Sebalik Peningkatan Lelaki
 Terdapat banyak penyelidikan di sebalik pil peningkatan prestasi lelaki.  Lelaki telah mencari cara untuk meningkatkan libido dan fungsi seksual mereka selama beberapa dekad.  Komuniti saintifik, sementara itu, telah bimbang dengan memikirkan punca tepat untuk disfungsi erektil dan isu seksualiti lelaki yang lain.  Kajian dalam bidang ini boleh memberikan pandangan yang sangat penting tentang pasaran pil peningkatan lelaki yang luas.

 Secara amnya, sains menyokong konsep asas di sebalik kebanyakan pil peningkatan prestasi lelaki.  Banyak pil cuba meningkatkan tahap oksida nitrat, yang meningkatkan jumlah darah yang boleh mengalir melalui urat dalam zakar.  Apabila ini berlaku, ereksi yang boleh dicapai oleh pengguna mungkin lebih tebal dan lebih konsisten.  Ini adalah teori yang sama di sebalik kompaun yang digunakan dalam Viagra, yang merupakan ubat yang diluluskan oleh FDA untuk merawat disfungsi erektil.

 Apa yang tidak dapat disokong oleh sains ialah makanan tambahan yang mendakwa dapat membesarkan organ seksual lelaki secara kekal.  Klinik Mayo menghuraikan bahawa "ada sedikit sokongan saintifik" untuk pil yang "membesarkan zakar."  Satu-satunya cara yang diiktiraf secara perubatan untuk meningkatkan saiz anggota kelelakian secara kekal ialah pembedahan pembesaran rekonstruktif sebenar.  Dan, seperti yang dijelaskan oleh sumber yang sama, pembedahan ini hanya disyorkan dalam kes mikropenis perubatan.

 Ini tidak bermakna bahawa pil peningkatan lelaki tidak boleh benar-benar meningkatkan pengalaman seksual lelaki.  Pil yang menggalakkan pengeluaran testosteron, sebagai contoh, sering terbukti meningkatkan libido dan keinginan lelaki.

 Menurut kebanyakan sumber saintifik, cara terbaik untuk pengguna mencari pil yang berkesan adalah dengan memberi tumpuan kepada bahan aktif.  Satu kajian yang diterbitkan oleh penyelidik Harvard mendapati bahawa banyak pil peningkatan lelaki mungkin mempunyai bahan tiruan daripada bahan utama Viagra.  Seperti yang dijelaskan, ini boleh menjadi sangat berbahaya.  Syarikat yang bereputasi buruk mungkin melaraskan sedikit sebatian kimia yang terdapat dalam Viagra, mengubahnya daripada bahan yang jinak dan bermanfaat kepada bahan yang sangat berbahaya.
 Peningkatan Prestasi Lelaki Vs.  Pembesaran
 Walaupun banyak fakta yang mengelirukan dan bercanggah dalam pasaran Ubat kuat lelaki, , mungkin salah tanggapan yang paling biasa adalah perbezaan antara peningkatan prestasi lelaki dan pembesaran zakar.  Walaupun sesetengah pil peningkatan prestasi lelaki mungkin mendakwa dapat membesarkan saiz melalui peredaran aliran darah yang dipertingkatkan, kebanyakan suplemen ini memberi tumpuan kepada lebih daripada saiz fizikal organ seksual.

 Suplemen yang mendakwa sebagai "pembesar zakar" harus diteliti dengan sangat berhati-hati.  Tiada bukti saintifik menyokong dakwaan bahawa suplemen boleh meningkatkan saiz zakar lelaki secara kekal.  Jika suplemen mendakwa bahawa ia boleh menjadikan organ lelaki lebih besar secara kekal, kemungkinan besar ia adalah pembohongan.

 Sebaliknya, pil peningkatan prestasi lelaki memberi tumpuan kepada meningkatkan fungsi seksual dalam jangka pendek, serta secara amnya meningkatkan testosteron dan kualiti maskulin keseluruhan.  Memang benar bahawa pil peningkatan lelaki boleh menjadikan zakar kelihatan dan terasa lebih besar.  Tetapi sebab utama untuk ini adalah bahawa pil ini meningkatkan aliran darah dan nitrik oksida, membantu pengguna untuk mengekalkan ereksi yang lebih kuat dan lebih konsisten.

 Pil peningkatan prestasi kesihatan seksual ini, sebaliknya, sering mendakwa meningkatkan saiz secara kekal.  Sesetengah pengguna pil peningkatan lelaki mendakwa bahawa suplemen membantu meningkatkan saiz disebabkan oleh peningkatan aliran darah, rangsangan dan dorongan nafsu, tetapi ini selalunya berdasarkan salah faham.  Pil ini sebenarnya tidak meningkatkan saiz organ seksual. Ia hanya meningkatkan saiz ereksi melalui peningkatan aliran darah.

 Kami mengesyorkan agar pengguna sentiasa mencari pil peningkatan prestasi lelaki dan bukannya pil pembesaran zakar.  Di samping tidak menjadi mangsa penipuan, pil ini akan memberi tumpuan lebih daripada saiz umum zakar. Pil peningkatan prestasi lelaki boleh meningkatkan keseluruhan testosteron, libido dan banyak lagi.  Ringkasnya, suplemen peningkatan prestasi lelaki adalah penyelesaian yang lebih komprehensif daripada pil pembesaran zakar.

 Kesan Sampingan kepada Pil Pembesaran Lelaki
 Malangnya, tidak semua orang berfikir bahawa pil peningkatan prestasi lelaki adalah cara terbaik untuk meningkatkan libido dan keyakinan lelaki. FDA, sangat lantang mengenai kepercayaannya bahawa banyak pil peningkatan prestasilelaki memberi kesan sampingan yang ketara.  Mereka pernah menerbitkan artikel  mengenai "risiko tersembunyi" pil peningkatan prestasi lelaki yang dijual di internet.

 Beberapa kesan sampingan dan risiko utama yang berkaitan dengan pil peningkatan lelaki termasuk:

 Bahan berbahaya.  FDA menunjukkan dalam artikel mereka bahawa banyak suplemen peningkatan prestasi lelaki mungkin mengandungi sildenafil, yang merupakan bahan aktif utama yang terdapat dalam Viagra.  Oleh kerana kehadiran dan jumlah bahan ini sering tidak didedahkan dalam suplemen ringan, FDA mengatakan bahawa ia mungkin membawa kepada interaksi ubat yang buruk atau kesan sampingan yang lain.

 Gabungan dadah berbahaya.  Oleh kerana banyak pil peningkatan lelaki gagal melabel dengan jelas semua bahan aktifnya, pengguna mungkin tidak sedar apabila mereka menelan sebatian yang berinteraksi secara negatif dengan keadaan yang mereka alami atau ubat yang sedang mereka ambil.  Sebagai contoh, orang yang sudah mengambil nitrat boleh menghadapi komplikasi serius jika mereka mengambil suplemen ED berasaskan nitrat.

 Bahan-bahan tersembunyi.  Sesetengah suplemen mungkin tidak menyatakan dengan jelas semua bahan yang terdapat dalam formula mereka.  Pengguna mungkin mengambil suplemen dengan bahan utama yang mereka alah kepada, atau malah satu dengan ramuan yang dianggap tidak selamat oleh FDA.

 Mengelakkan Risiko Suplemen Peningkatan Prestasi Lelaki

Artikel oleh FDA juga menggariskan beberapa cara utama yang boleh dicuba oleh pengguna untuk mengelakkan kesan sampingan negatif yang berkaitan dengan pil peningkatan lelaki yang paling jelas di pasaran hari ini.

 Pertama, mungkin penting untuk menerangkan perkara yang perlu diperhatikan oleh pengguna dalam suplemen sub-par.  Sebagai contoh, perkara-perkara dalam senarai ini mungkin tidak semestinya bermakna suplemen itu berbahaya.  Walau bagaimanapun, gabungan beberapa faktor ini sepatutnya membentuk amaran yang cukup jelas bagi lelaki yang ingin meningkatkan fungsi seksual tanpa menghadapi kesan sampingan yang berisiko.

 Beberapa perkara yang perlu dielakkan semasa membeli suplemen peningkatan lelaki termasuk:

 Keputusan cepat yang tidak normal.
 Malah suplemen bertindak paling perlahan perlu mengambil masa sejam atau lebih untuk bermula. Berhati-hati dengan mana-mana suplemen yang menjanjikan hasil serta-merta, atau keputusan dalam masa 30 atau 40 minit. Ramuan perlu masuk ke dalam badan anda dan menjadikannya masuk ke dalam aliran darah anda.  Ini memerlukan masa lebih dari 30 minit.

 Alternatif Viagra.  
Ini adalah yang penting.  Berhati-hati membeli suplemen yang memasarkan diri mereka sebagai alternatif kepada ubat-ubatan yang diluluskan oleh FDA seperti Viagra.  Jika suplemen adalah alternatif yang berdaya maju kepada ubat sedia ada, mengapa ia tidak memohon kelulusan?

 Bukan dibuat di USA.  
FDA menasihatkan pengguna mencari suplemen yang dibuat di Amerika Syarikat.  Makanan tambahan yang dibuat di negara asing mungkin mengandungi bahan yang dilarang atau dianggap berbahaya di Amerika Syarikat.

 Kaedah iklan lakaran.  
Ini sepatutnya menjadi perkara yang tidak perlu.  Makanan tambahan dengan kesan kesihatan tulen dan ulasan substantif tidak perlu mengiklankan melalui e-mel spam.

 Kami mengesyorkan agar pengguna membuat sedikit kajian sebelum mengambil sebarang pil pembesaran lelaki.  Seperti yang dinyatakan dengan jelas oleh artikel FDA, beberapa pil dalam sektor yang semakin meningkat ini boleh datang dengan kesan sampingan yang serius.  Ia bukan hanya tentang ketidakberkesanan;  mengambil pil yang salah boleh membawa kepada masalah kesihatan yang tulen.  Pengguna yang sedang mengambil ubat-ubatan atau menerima rawatan untuk keadaan sedia ada harus berunding dengan doktor mereka sebelum menggunakan sebarang pil pembesaran lelaki.

 Paling penting, cari syarikat yang mempunyai ketelusan yang melampau.  Syarikat yang terbuka dan tidak mempunyai apa-apa untuk disembunyikan tentang ramuan, asal usul, sokongan saintifik dan amalan pembuatan mereka berkemungkinan mengeluarkan pil dengan potensi kesan sampingan yang minimum.  Jika syarikat terpaksa menyembunyikan apa-apa tentang organisasi mereka atau suplemen mereka, maka sebaiknya beralih ke pengedar lain.

 Kami sangat berhati-hati untuk memeriksa semua suplemen dalam senarai kedudukan kami untuk keberkesanan, keselamatan dan ketelusan.  Namun, keselamatan setiap pengguna terpulang kepada masing-masing.  Kami menasihatkan pembaca untuk melakukan penyelidikan mereka sendiri dan berbincang dengan doktor mereka sebelum menggunakan sebarang suplemen pemakanan baharu.

Your cart is currently empty.
Continue shopping